naptár2024havi
otthon

2024-es naptár: ingyenesen letölthető

Hagyomány már, hogy az évnek ebben az időszakában sokféle stílusú, letölthető, havi tervezős naptárakat gyűjtök össze. Tavaly volt az első alkalom, hogy a gyűjtemény helyett magam szerkesztette, minimalista naptár került fel a blogra.

Igazán örülök, mert annyira szerettétek, hogy több üzenetet is kaptam, készül-e 2024-re is ilyen havi naptár. Ez meghozta a kedvem, és elkészítettem az új, letölthető verziót, melyet egy éves naptárral egészítettem ki. Remélem, hasznos lesz idén is.

A naptár A4-es papírra nyomtatható, én fekete csiptetős mappában szoktam tartani. A letöltés linkjét a cikk végén találjátok.

Ez az év nagyon sok változást hozott: mindkét gyerek elballagott, egyetemre, középiskolába mentek, és kolisok lettek. Bár ezt tavaly nem gondoltam, de én ismét iskolapadba ültem, és természettudomány-környezettan szakos egyetemistaként éppen a vizsgáimra készülök. Eladtuk a lakásunkat, jövőre költözünk.

A blog idén lett 10 éves, amit nagyon szerényen ünnepeltünk, de a meglepetést, amit kitaláltam, biztosan meg fogom valósítani az elkövetkező években.

A 10 év alatt 21 888 961-szer kattintottatok az oldalra. 40,8 E a Facebook-, 4,5 E az Instagram-követők száma. A számokon túl a visszajelzéseitek, történeteitek, a barátságok, projektek a legértékesebbek, amit a blognak köszönhetek. A 10 év nagy idő, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel, ezért is nagyon köszönöm, hogy itt vagytok velem.

Következzenek az abszolút kedvenceitek:

PANÍROZZ 5 PERC ALATT!

GYURMAVARÁZS: SZUPER GYURMÁK HÁZILAG

90 KREATÍV ÖTLET OTTHONI ALAPANYAGOKBÓL

JÁTÉKOK A TERMÉSZETBŐL: 50+ ÖTLET

MEGGYES CSIGATEKERCS BÖGRÉSEN

KÁDÁR-KOCKÁBÓL ROMANTIKUS MESEHÁZ

Mindenkinek boldog és egészséges 2024-es évet kívánok! Jövőre veletek, ugyanitt!

És akkor íme a letölthető naptár:

A bejegyzés  saját (C) naptárat tartalmaz, csak saját, otthoni használatra. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, az Instagramot itt találod.