gyerek,  inspiráció

Buborékfújó nap: fújj Te is buborékot!

Idén két alkalommal is megrendezésre kerül a korábban nagy sikert aratott Buborékfújó nap. Augusztus 15-én Siófokon, augusztus 23-án Budapesten fújhatjuk a buborékokat.

24ba974580e6508608b18a9d786ee54b

Buborékot fújni varázslatos dolog, szerintem nincs olyan gyerek, aki ne imádná a szivárványos színű, légies csodát. Aztán felnövünk, és valahogy eltűnnek a buborékok.

Ezt a hiányt akarják pótolni a Buboréfújó nap szervezői, Mészáros Barbi szervezőt idézve: „Úgy érzem nem szabadna belesavanyodnunk az élet forgatagába, így szeretnék mosolyt csalni mindazon embertársaim arcára, kik már nem képesek mosolyogni hétfőnként, vagy nem kacagnak már azon, ha lehorzsolják a térdüket.
Az apró örömök teszik teljessé és széppé az életet, gyere és fújj velem buborékokat, melyek a szivárvány minden színében pompáznak.
Mutassuk meg ezzel, hogy képesek vagyunk összefogni és együtt nevetni az ég felé, apró légbuborékokat lesve! 🙂 „

A jó hangulat, és a csodás látvány garantált! Gyere el Te is!

Az események Facebook oldalát itt, és itt találod.

10a

Azokat pedig, akik valamiért mégsem tudnak elmenni erre a napra, arra biztatom, hogy menjenek ki a kertbe, szabadba, és váljanak ismét gyerekké egy kis közös buborékkergetéssel.

19

A buborékfújót és a szappanoldatot pedig Te magad is elkészítheted. Nálunk óriási sikere van mindig a buborékfújásnak, a gyerekek egyszerűen imádják a színes szappanbuborékokat. De nemcsak a gyerekek, amikor a nagyszülők nálunk voltak, anyukám ugyanúgy lelkesedett érte, különösen ezért az óriásbuborékokért, amilyeneket ő még nem látott. Olyan volt, mint egy kisgyerek, ujjongott, nevetgélt, és elfelejtve a lábfájást, vidáman szaladt a buborékok után. 🙂 Egyébként megfigyeltem, a szivárványos tünemény mindenkit mosolygóssá tesz.:-)

Van egy szuperbiztos szappanbuborék receptem, mellyel Te is ilyen óriásbuborékot is fújhatsz! Katt ide a receptért!

24

A buborékfújáshoz pedig házilag is készíthetsz eszközöket, ilyeneket itt találsz.

51

Ha pedig  szuper habkígyóra vágysz, egyszerűen készíthetsz ilyet PET palackból.

Aztán csak fújd, fújd, fújd, és legyél gyerek ismét! 🙂 🙂 🙂

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz (1 kivétellel, annak forrása kattintással elérhető). A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük