Médiamegjelenések

 

Itt is találkozhattál velem

 

Itt találhatod a médiamegjelenéseimet: tévés szerepléseket,  online- és nyomtatott sajtómegjelenéseket,  a velem készült interjúkat.


Máshol megjelent írásaim

 

Könyv

A nagy DIY könyv

Nagyon büszke vagyok, hogy társalkotóként részese lehettem A nagy DIY könyvnek, melyben 21 DIY blogger, művész, alkotó mutat be egy-egy projektet.

Hab a tortán, hogy A nagy DIY könyv felkerült a Highlights of Hungary 2015 52 projektes listájára, melyet egy 11 főből álló kurátorcsapat állít össze. És nemcsak, hogy felkerült a könyv, de sikerült a 3. helyezést is megszereznünk.

Nyomtatott sajtó

 

DIY, öko, utazás, és oktatás témában írtam cikkeket magazinoknak, folyóiratoknak: Kismama Magazin, Nők lapja Psziché, Mikkamakka , Kirándulj velünk. A Praktika Magazinban egy DIY rovatot vezetek 2018. májusa óta.

A Blikk Nők Otthon és Kert című lapban közreműködtem már szakértőként környezetvédelem témában.

 

Cikkek online

 

Ötletadó írásaimmal jelentkezem online magazinokban: babaszoba.hu, bejegyzéseim megjelennek az nlcafé, marie claire.hu, cafeblog oldalain.

A babaszoba.hu oldalon megjelent írásaim itt olvashatóak.


Velem készült interjúk

 

Az alkotás szabadságot ad, feltölti a lelket” – vegyészből lett sikeres DIY-blogger Anikó (interjú, Kun Gabi, Nlcafé)

A Cinnamon4X interjúja velem

A blogról: A Kismama magazin és a  babaszoba.hu ajánlójában


Benne vagyok a tévében

 

“A tévés szerkesztők a blogomon keresztül találtak rám, eleinte a meghívás apropója mindig valamilyen aktuális bejegyzés volt, ami megtetszett a műsorok készítőinek.

Az első megkereséskor a kislányom éppen beteg volt, együtt voltunk otthon, amikor a blogra érkezett a levél, melynek tárgyában ez szerepelt: „forgatás”. Gondolhatod, a szívem majd’ kiugrott a helyéből, nagy öröm volt, ugyanakkor tele voltam bizonytalansággal. Én! A tévében! Kreatív bloggerként!

 

 

Látta ezt a kislányom is, és mikor elmeséltem neki, hogy mehetek a tévébe, azt mondta, hogy: „Anya, mehetek veled? Ugye, anya, elvállalod? Ha nem, írd meg a szerkesztő néninek, hogy én is szoktam segíteni a blogodban, majd én elmegyek!” Szóval ezek után nem sok választásom maradt, elvállaltuk a fellépést, erre a felvételre ugyanis vittem a gyerekeket is.

Mivel a tévés szereplés nagyon jól működött, élő adásokban is, ezek a fellépések rendszeressé váltak, volt olyan műsor, amelyben állandó tag voltam. A mai napig feltűnök néha a képernyőn valamilyen kreatív témával az RTL Klub, TV2, MTVA, Duna TV, Tisza TV adásaiban.” -részlet  Kun Gabi velem készített interjújából (NlCafe).

 

A tévémegjelenésekről néhány bejegyzés a média_tévé címke alatt elérhető.

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük