Médiamegjelenések

 

Itt is találkozhattál velem

 

Itt találhatod a médiamegjelenéseimet: tévés szerepléseket,  online- és nyomtatott sajtómegjelenéseket,  a velem készült interjúkat.


Máshol megjelent írásaim

 

Könyv

A nagy DIY könyv

Nagyon büszke vagyok, hogy társalkotóként részese lehettem A nagy DIY könyvnek, melyben 21 DIY blogger, művész, alkotó mutat be egy-egy projektet.

Hab a tortán, hogy A nagy DIY könyv felkerült a Highlights of Hungary 2015 52 projektes listájára, melyet egy 11 főből álló kurátorcsapat állít össze. És nemcsak, hogy felkerült a könyv, de sikerült a 3. helyezést is megszereznünk. Azóta a könyv a MOME – Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Trendmánia kurzusán kötelező irodalom. <3

 

Nyomtatott sajtó

 

DIY, öko, utazás, és oktatás témában írtam cikkeket magazinoknak, folyóiratoknak: Kismama Magazin, Nők Lapja Psziché, Mikkamakka , Kirándulj velünk, KidsOasis magazinja, Happy Magazin.

A Praktika Magazinban 2017-ben jelent meg az első cikkem, 2018-2022 között pedig az 5 perc DIY rovatot vezettem a magazinnál. Fahéjgyurmás anyagom német nyelvterületen is megjelent, a Praktika német kiadásában.

 

2019-2022 között a Családi Lap DIY rovatának szerzője voltam.

A Blikk Nők Otthon és Kert című lapban közreműködtem már szakértőként környezetvédelem témában.

 

Cikkek online

 

Ötletadó írásaimmal jelentkezem online magazinokban: babaszoba.hu, bejegyzéseim megjelennek, illetve megjelentek az nlcafé, marie claire.hu, cafeblog, anniesloan.hu oldalon is.

A babaszoba.hu oldalon megjelent írásaim itt olvashatóak.


Velem készült interjúk

 

Az alkotás szabadságot ad, feltölti a lelket” – vegyészből lett sikeres DIY-blogger Anikó (interjú, Kun Gabi, Nlcafé)

A Cinnamon4X interjúja velem

A blogról: A Kismama magazin és a  babaszoba.hu ajánlójában

Praktika: Alkotóink

Az egész életünk tele van kémiával: interjú Rácz Anikóval

Interjú az Anyamagazinban

Interjú a 2019. októberi Családi Lapban:


Benne vagyok a tévében

 

„A tévés szerkesztők a blogomon keresztül találtak rám, eleinte a meghívás apropója mindig valamilyen aktuális bejegyzés volt, ami megtetszett a műsorok készítőinek.

 

Mivel a tévés szereplés nagyon jól működött, élő adásokban is, ezek a fellépések rendszeressé váltak, volt olyan műsor, amelyben állandó tag voltam. A mai napig feltűnök néha a képernyőn valamilyen kreatív témával az RTL Klub, TV2, MTVA, Duna TV, Tisza TV adásaiban.” -részlet  Kun Gabi velem készített interjújából (NlCafe).

 

A tévémegjelenésekről néhány bejegyzés a média_tévé címke alatt elérhető.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük