otthon

Ingyenesen letölthető naptár 2023-ra

Immáron sok éve hagyomány a blogon, hogy az év vége felé közeledve sokféle stílusú, havi tervezős naptárakat hozok. Idén viszont – nem találva nekem megfelelőt – készítettem magamnak egyet, amit megosztok veletek is.

Remélem, hasznosnak találjátok majd, igyekeztem egyszerű, ugyanakkor jól használható havi naptárt készíteni, amibe a fontos dátumokat, időpontokat be lehet írni. Én a részletes, napi feladatokat heti tervezőn vezetem, de szeretem egyben látni a havi határidőket, eseményeket.

A naptár A4-es papírra nyomtatható, én fekete csiptetős mappában (vagy hogy is hívják azt a kemény csatos valamit) szoktam tartani. A letöltés linkjét a cikk végén találjátok.

A 2022-es év nem volt a kedvencünk, összességében nem bánjuk, hogy lassan vége van. A sok rossz mellett, – amit nem is sorolok inkább, – tartogatott azért jó dolgot is: ebben az évben tanítási gyakorlaton voltam a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban, ami nagy élmény volt. Ahogy maga a tanárképzés is, klassz csoporttársakkal, és érdekes tantárgyakkal; olyan jó volt kicsit ismét egyetemistának lenni!

A blogra kevesebb idő jutott, de annyira hálás vagyok, hogy ti ennek ellenére is velem tartottatok! Nagyon szépen köszönöm, hogy ebben az évben is 1,1 milliószor kattintottatok az oldalamra.

Az idei cikkekből a kedvenceitek ezek voltak:

5. A KÁLVÁRIA-DOMBTÓL A FENEKETLEN-TÓIG: KIRÁNDULÁS TATÁN

4. BEBARANGOLTUK A FELÚJÍTOTT FÜZÉRRADVÁNYI KÁROLYI-KASTÉLYT

3. FRISS HÁZI MÁLNASZÖRP

2. 5 PERC DIY: TÉLI HÁZIKÓDÍSZEK DIÓBÓL

1. ZEMPLÉNI BAKANCSLISTA: 12 ÉLMÉNY, AMIT NEM HAGYHATSZ KI, HA ITT JÁRSZ


Mindenkinek boldog és egészséges 2023-as évet kívánok! Jövőre veletek, ugyanitt!

A naptár jobb egér, mentés gombbal tölthető le:

Szép napot!

A bejegyzés  saját (C) képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.