ajándékötlet,  anyák napja,  gyerek,  Ünnep

Anyák napi ajándékok, amiket a gyerekek is el tudnak készíteni

Az RTL Klub 8.08 Minden reggel műsor vendégeként gyerekekkel készíthető ajándékokról beszélgettünk Teszári Nórival és Somogyi Zolival. (A képre kattintva megnézheted a videót.)

RTL2

A kertünkből szedett fehér  nárcisz és a sógornőmtől kapott orgona (köszi, Éva) illata betöltötte a stúdiót, igazi alaphangulatot adva az anyák napi ajándékokhoz.

A műsorban látható  néhány ötleteket itt találod, ( a többi a videóban).

Szuper ajándék lehet a nagyinak! Csak cukor, egy kis víz, és egy homokozni szerető gyerek. Ha szeretnél ilyen formacukrot, katt ide.

2

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár! Tudtad, hogy a zabpehely jó száraz, vízhiányos, érzékeny bőrre, viszketések enyhítésére, aknékra, pelenkakiütésre? A fürdőbatyut egy gyerek is elkészítheti!

10001

Az én hófehér, csillogó menyasszonyom, a porcelángyurma. Egyszerűen imádom! A receptért katt ide!

1

Készülhet belőle ujjlenyomatos medál, kulcstartó, de hűtőmágnes nyomdázva, festve, vagy kis ékszeres tálka is. És ugye, a gyurmázásban a gyerekek a legjobbak! 🙂

3

4

Egy virágzó papír kedves ajándék, elkészíteni gyerekjáték. Ha például körömvirág magokkal készítjük, nemcsak kertbe, de a balkonra is kiváló lesz. Leírása itt.

5

Egy vidám mécses mindig jól jön, csak pausz papír kell hozzá, és egy rajzoló gyerek.

6

A befőttesüvegeket sokrétűen használhatjuk, egy cuki tűpárna lehet:

7

Bár nem került adásba, szép ajándék a transzferált medál.

 1004

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡