DIY

Így készíts egyedi gyertyát házilag!

Személyre szabott gyertya készítése egyedi feliratokkal, fotókkal, rajzokkal, mintákkal.

Amint bejön a hűvös, hideg idő, előkerülnek nálunk a gyertyák, mécsesek. Szeretek ősszel gyertyával dekorálni, most egy őszi mintás verziót készítettem, amit a gyönyörűen fényes, melegbarna gesztenye még otthonosabbá tesz.

A gyertya egyébként szuper ajándék, viszont sokkal jobb, ha valamivel egyedivé tudod tenni. Ezzel a technikával tehetsz rá feliratot, fotót, egy szép grafikát, bármit, amit szeretnél. És borzasztóan egyszerű. De tényleg!

A módszert mutattam már korábban téli erdei mintával, ezt a verziót itt találod, a minta elérhetőségével.

Az őszi verzióról ismét egy videó készült, mutatom is:

A nem szokásos anyagra való nyomtatás eltérő módon hat a különböző nyomtatókra, mindenki saját felelősségére használja. A gyertya hővel (hajszárítóval) való melegítése során (5-10 perc) védjük a hőtől a kezünket!

A meggyújtott gyertyákat ne hagyjuk felügyelet nélkül, a gyertya a papír miatt eltérő módon éghet, csak óvatosan, éghetetlen alátéttel együtt használjuk.

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Az Instagram oldalamat itt találod.