inspiráció,  otthon

Új lakberendezési áruház nyitja meg kapuit

Csütörtökön nyit a bútorlánc második üzlete.

Nemrég a budaörsi KIKA áruházban jártam, és láttam, hogy valami készülődik. Aztán kiderült az is, hogy csütörtökön (06.22.) 10 órakor nyit az Abra bútor. Amikor egy új bútorbolt nyílik, akkor mindig belelkesülök, aztán persze rájövök, hogy nálunk már nem fér el újabb bútor, hacsak nem veszünk egy újabb lakást. 🙂

De azért hajtott a kíváncsiság, így utána néztem az Abra-nak. Bevallom, nem hallottam róla korábban, azt sem tudtam, hogy már van egy ilyen áruház Soroksáron. Az Abra lengyel bútorgyártó, 25 éve gyártanak már fiatalos bútorokat, elérhető áron.

Kinéztem magamnak néhány kedvencet, mert ugye, álmodozni ér. 🙂


Ha éppen vásárlás előtt állsz, vagy szeretsz álmodozni, érdemes elmenni a megnyitóra a budaörsi KIKA-ba, mert az akciók mellett az első 100 vásárló ajándékot is kap. Az esemény linkje, az akciókkal, címmel: itt.


Lakásfestés előtt állunk, és erősen hajlok a fehér színhez, már ami a falakat illeti. Tervezgetem, milyen lesz így a lakás.  A kanapénknak, székeinknek levehető huzatai vannak, fehér-bézs színben – van vörös huzatom is, karácsony előtt imádom – szóval ezekhez nem ártana valami kis szín, hogy ne legyen unalmas az összkép. Lehet emiatt tetszett meg ez a dohányzóasztal élénk, vidám színeivel.

A másik kedvencem ez a sarokkanapé. Régen volt sarokkanapénk, nagyon szerettem,  sajna, a mostani lakásunkban nem lehetett jól elhelyezni. Szóval ez tetszik. Már a neve is: Róma.

Egy másik sarokkanapé, a Mirage Mini használatban:

https://www.instagram.com/p/BU6PaywlmHs/?taken-by=hanusi.m2

Aztán itt még egy kanapé, retrosan-modern, a formája bejön nekem.

További inspirációk:

Képek: homebook.pl, szeretemajoarakat.hu

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

One Comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük