család,  csináld magad,  DIY,  gyerek,  iskola

Játékos tanulás: testrészek kavicsokból

A kőszívű ember természetismeret órán.

Az alábbi Facebook-posztomat nagyon szerettétek, és több kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogyan kell ilyet csinálni, ezért készítettem hozzá egy leírást, (letölthető képekkel).

https://www.facebook.com/anapfenyillata/photos/a.250685668389650.1073741828.250663971725153/623395191118694/?type=3&theater

Amire szükséged lesz:

  • kavicsok, (amennyiben mindenképpen fehér kavicsokat szeretnél, akkor az akvarisztikában használt fehér gyöngykavicsot ajánlom, ez kisebb (1-5 kg-os) kiszerelésben is kapható, ha mégsem találsz kavicsot, levegőn száradó gyurmából is elkészíthetsz kavics formákat)
  • dekupázsragasztó ( ragasztó és lakk 2in1-ben)
  • ábra

A dekupázs technikát javaslom, azzal a legegyszerűbb elkészíteni.

Első lépésben szükségetek lesz egy szerveket tartalmazó ábrára. Az alábbi képekre kattintva ezeket ingyen letölthetitek:

Az ábrákat kivágása után ki kell választani a megfelelő méretű kavicsot, majd tisztítsuk meg a portól, szennyeződésektől.

Kenjük be a dekupázsragasztóval a kavicsot, ahová az ábrát ragasztani akarjuk, erre kerüljön a papírminta. Végül, a tartósság miatt, kenjük át a dekupázs ragasztólakkal az egész felületet.

Örömteli tanulást! 🙂

Még több kavicsos fejlesztő ötlet:

Hogyan tanuljuk meg a hónapokat?

Középkori társasjáték mai gyerekeknek

Keltsd életre a kavicsot!

Vidám kavicsfestés kicsiknek és nagyoknak

Szép napot!

A bejegyzésben szereplő képekre kattintva elérheted a képek forrását. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük