otthon

IKEA katalógus 2017: lapozz bele!

Az online katalógus 2016. augusztus 18-tól elérhető.

Azt, hogy lassan itt a nyár vége, nekem 2 dolog jelzi: az egyik, hogy hűvösek a reggelek, a másik, hogy megjelenik az IKEA katalógus.

Az IKEA katalógus idei koncepciója: „Valódi embereknek, valódi otthonokba”. Imádom, hogy minden katalógusnak van egy üzenete, története, az ideinek az, hogy légy önmagad.

Ints búcsút az elvárásoknak, főzz, ahogy jólesik, teríts, ahogy jólesik, nem kell tökéletesnek lenned. Ez a te életed, a te otthonod.

ikea01

Az IKEA katalógust azért is szeretem, mert olyan, mint egy jó kis lakberendezési magazin, sok jó berendezési és DIY ötletet is el lehet lesni belőle.

ikea03
Ugye, milyen jó ez a pacás fal?

 ikea05

ikea06

ikea02
Ugye, hogy a szakállas srác a tavalyi borítón is ott volt?

ikea07

Az IKEA másik nagy dobása a digitalizált IKEA katalógus fejlesztése: Felhasználói szempontból az új alkalmazás sokkal inspirálóbb és erősebb hatású tartalmat nyújt.

Egyszerűbb a navigációja, több filmes anyagot tartalmaz, többféle 3D-s látványt nyújt, és az AR mód (Augmented Reality -Kiterjesztett Valóság) segítségével a termékeket virtuálisan elhelyezhetjük az otthonunkban. Katt a képre!

ikea04

Már csak az a kérdés, hogy mikor juthatsz hozzá?

Az angol nyelvű példányba itt lapozz bele!

A 2017-es IKEA katalógus terjesztése postai úton 2016. augusztus 11-én kezdődött, a szerencsések már meg is kapták. Az online katalógus 2016. augusztus 18-tól lesz elérhető, és ettől a naptól letölthető az alkalmazás az App Store-ból és Google Play-ből is. Az IKEA áruházban 2016. szeptember 2-től szerezheted meg a példányodat.
 
Fotók: www.ikea.com

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük