3+3 húsvéti vendégváró finomság
3 isteni sós, és 3 édes vendégváró a sonka és a főtt tojás mellé, húsvétra.
Túrós pogácsa azonnali recepttel kisütve
Nem véletlenül adta ezt a nevet Kriszta, az Édes Ötven blog írója ennek a pogácsának: mert akárhányszor megkóstolják a túrós pogácsáját, mindig kérik a receptet is hozzá. Ezt nem érdemes kihagyni!
Köszi, mi is kérünk belőle! Medvehagymás finomság a Masnitól.
Ez a recept a titkos receptes füzetemből való, és nemcsak hogy finom- akár már hidegen is- de még nekem is sikerült! Így nyugodt szívvel ajánlom.
Régen nem volt húsvét nélküle. Ki emlékszik a gyönyörű hófehér és finoman édes tojáshabra, melyből el-el csentünk egy nyalásnyit, a finom házi lekvárra, majd a kis kupakos sütimanókra!
Húsvétkor elmaradhatatlan a finom kalács. A családban összegyűjtött receptek, praktikák alapján fejtették meg az igazi, nagymamás fonott kalács titkát a Falusi libák blog írói. A titkokat a blogon olvashatjátok.
„Ez a répatorta fűszeres, illatos, csupa répa és dió, egy kényeztető narancsos krémmel koronázva. Ráadásul az összeállítása is pofonegyszerű.” Írja Andi, a Mrs. Lipton konyhája bloggere, és csoda finom ételeit látva el kell hinnünk neki! Egy találkozó alkalmával volt szerencsém megkóstolni ezt a tortát: hát isteni!
Szép napot!
A bejegyzés saját és a Masni, az Édes ötven, Mrs. Lipton konyhája és a Falusi libák képeit tartalmazza. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.