DIY,  karácsony,  recept,  Ünnep

Fahéjgyurma díszek házilag

Rusztikus, illatos, melegbarna díszek, ajándékkísérők mindössze 2 alapanyagból.

Szinte hihetetlen, de több mint 8 éve, hogy először készítettem el a saját verziómat ebből a gyurmából, ami azonban nem az a klasszikus gyurma, játszani nem lehet vele, viszont elkészítés után csodás ajándékkísérők és karácsonyi díszek formázhatók belőle.

Nálunk rendszeresen készül így karácsony táján, fahéjillattal megtöltve a lakást. De nemcsak ezért szeretem, szép emlékek kapcsolódnak hozzá: 2017-ben ezzel debütáltam a Praktika Magazinban, sőt, az anyagom német nyelvterületen is megjelent, a Praktika német kiadásában. Mindkettőre nagyon büszke vagyok.


Szóval ez a fahéjdísz megérdemelt már egy videót, és néhány új fotót is.

A videót mutatom is, és linkelem a korábbi részletes leírásokat is.


A recepteket itt találod:

bébiétellel

házi almaszósszal


Kb. 23 db kisebb figura szaggatható ebből a mennyiségből.

A recepteket itt találod:

bébiétellel

házi almaszósszal

Biztonsági figyelmeztetés: Légúti és allergiás megbetegedésben szenvedőknek, bármely összetevőre érzékenyeknek nem ajánlott! Sem a gyurma, sem a dísz nem ehető.

♥♥♥

Szép napot! A bejegyzés saját képeket (R) tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡