csináld magad,  DIY,  karácsony,  Ünnep

Így készíts skandináv stílusú faházikó dekorációt!

DIY karácsonyi dekoráció, ökotudatosan.

A fából készült dekorációk természetességükből és időtállóságukból fakadóan nagyon népszerűek, de remekül illenek sokféle stílushoz is. Engem a kis faházikók nyűgöznek le, egyszerű, skandináv hangulatúak, jókedvű leszek, ha rájuk nézek.

Az idei nagy projektünk a spájz felújítása volt: teljesen újra polcoztuk a helyiséget. A polcok levágott részei már jó ideje vártak arra, hogy valamit készítsek belőlük. Szóval az alapanyag adott volt, így egy esős-szürke délután neki is ugrottam a megvalósításnak a kis faházikóknak, mert nem volt kérdés, hogy ilyet készítek a maradék faanyagból.

Szeretem a feliratokat, betűket dekorációként, nem zavar az angol szöveg, vannak olyan szövegek, amelyek kifejezetten ennek a nyelvnek álnak jól.   Viszont ugyanennyire tetszenek a kedves vagy szellemes magyar versek, idézetek, közmondások is. ilyeneket viszont ritkán kapni, így a faházikóimra ezek kerültek.

Az Annie Sloan oldalon azt is megmutatom, hogyan készíthetsz ilyeneket egyszerűen, akkor is, ha nem tudsz kalligrafikusan írni, és ecsettel betűket festeni.

A részletes leírást itt találod.

Szép napot! Anikó

Fotók saját ©. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük