csináld magad,  DIY,  öko,  újrahasznosítás

Bravúros átalakítás: így lesz a kinőtt pólóból hátizsák és szütyő

Csináld magad 5 perc alatt, videós segítséggel.

Itt a tavasz, a gardróbcsere és a nagytakarítás, rendszerezés ideje. Ilyenkor előkerülnek azok a ruhák is, amiket nem használunk, esetleg elnyűttek, hibásak, és ehhez jönnek a gyerekek kinőtt ruhái is.

Az elajándékozás, felajánlás mellett jó megoldás lehet az újrahasznosítás: a póló rendkívül univerzálisan felhasználható alapanyag, nem bomlik, így akár varrás nélkül is használhatjuk.

Nálunk most hátizsák, és szütyő is készült: ez utóbbi jó lehet tornazsáknak, tisztasági csomagnak, tárolónak, de akár használhatjuk a bevásárláshoz is, műanyag zacskó helyett.

A kisfiam pólója az ujjánál elszakadt, de a póló többi része még jó állapotban volt, így ebből készítettünk egy kisebb hátizsákot, amibe belefér  a tornacipője, pólója, tornanadrágja is.

A készítés tényleg nagyon egyszerű, varrni is csak egy keveset kell, ezt akár kézi varrással is megoldhatjuk. Mutatom is az alábbi videóban, hogyan:

A hátizsákos verzió mellett egyszerű szütyőt is készíthetünk a pólóból, itt is felhasználjuk az eredeti varrásokat, így minimális varrással, nagyon gyorsan elkészülünk a kis zsákocskával.

Szép napot!

A bejegyzés SAJÁT fotókat tartalmaz.
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük