inspiráció,  otthon

A Klippan kanapé mását is megvehetjük kiskedvencünknek

Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója.

Macskatulajdonosként nagyon megörültem a hírnek, hogy nálunk is az állandó kínálat része lesz a LURVIG kollekció, hiszen akinek van kisállata, tudja, hogy az állatok cuccai folyamatosan elöl vannak a lakásban, így nem mindegy, mennyire célszerűek és mutatósak.

A Bozontos- mert ezt jelenti a LUDVIG – sorozat készítésébe állatorvosokat is bevontak,  a fő gondolat pedig az volt, hogy a kutyák, macskák nemcsak háziállatok, hanem a család tagjai is.

Júniustól egy limitált választékot lehet majd kapni, a teljes, 90 termékből álló sorozatot – mely öt fő terület, játék, pihenés, étkezés, séta és utazás köré csoportosul –  augusztusban vásárolhatjuk meg.

A kollekció színei összhangban vannak, a különféle darabok nemcsak egymással, a tulajdonosok otthonával is harmóniát alkotnak: a macska ágy tökéletesen illeszkedik a KALLAX polcrendszerbe, de a kedvenceknek szánt kis méretű KLIPPAN kanapé (ez a termék augusztustól lesz elérhető) az eredeti élethű mása.

Nekem a kedvencem, az asztallábból készült kaparófa, jó lenne ilyen a lábtartóhoz is, mert a mi Grafitunknak sajnos, az a kedvence.

Nagyon jó ötlet a KALLAX-ba illeszthető kiegészítő.

Ő pedig a mi cicánk, és kis trollunk, Grafit:

https://www.instagram.com/p/BZ2wXrTFEKX/?taken-by=anapfenyillata

https://www.instagram.com/p/BX941dUFt83/?taken-by=anapfenyillata

https://www.instagram.com/p/BaylLlrl-ez/?taken-by=anapfenyillata

Fotók: Ikea.com
Szép napot!
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük