csináld magad,  DIY

Így készíts mini virágtölcsért papírból, egyszerűen

5 perc DIY. Letölthető csomagolópapírokkal.

Az egyszerű dolgok a legjobbak. De sokszor nem biztos, hogy eszünkbe jutnak. Mint ahogy ez a nagyon egyszerű virágtölcsér, amibe én most illatos menta és citromfű csokrot csomagoltam.  Ajándékba egy üveg bodzaszörphöz. Persze ez  működik egy aranyos virágcsokor esetében is.

Mutatom lépésről lépésre, én hogyan csináltam.

A házi lekvárfőzés és szörpkészítés szeretetét még a gyerekkoromból hoztam. Emlékszem, 5-6 éves lehettem, amikor a szomszédunkban lakó nénikénél olyan málnaszörpöt ittam, amiben benne volt a gyümölcs minden zamata. Láttam is, hogyan készül, alig vártam, hogy a finom gézen át lecsöpögjön a gyümölcslé, és végre megkóstolhassam.

A saját készítésű lekvárt, szörpöt szívesen adom ajándékba is, és hogy akár azonnal fogyasztható legyen, még a kertünkben termő, illatos fűszernövénycsokorral is megtoldom.

Amire szükséged lesz:

téglalap alakú csomagolópapír

kötözőzsineg

olló

Igazából az első lépés a legfontosabb, hogy a csokrot átlósan kell ráhelyezni a csomagolópapírra.

Ezután behajtjuk az egyik, majd a másik oldalon.

Az alját kicsit meggyűrjük, és madzaggal átkötjük.

Készen is vagyunk, ha virágot csomagolunk, adhatunk hozzá ajándékkísérőt, és akár nyomtathatunk hozzá az alábbi stílusos csomagolópapírok közül, melyek a képekre kattintva az eredeti oldalról letölthetők.

Szép napot!
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük