inspiráció,  letölthető,  otthon,  Ünnep

5+1 ingyenes design naptár magyar tervezőktől

Gyönyörű 2017-es naptárak, még most sem késő letölteni.

Tavaly – de  fura így emlegetni 2016-ot – év végén már készítettem egy válogatást naptárakból. Most, nagy örömömre, gyönyörű magyar verziókat is mutathatok. A képre kattintva elérheted az oldalt, ahonnan a naptár letölthető.

Ildi, a Greenway Design bloggere újévi meglepetésnek szánta a maga rajzolta naptárat. Rajongok az ilyen meglepetésekért, így szívesen mutatom meg a végeredményt. 🙂

02

Igazi HABos naptárat készített Réka (Habfürdő) , amit – bár már mutattam korábban is,-  ide is beválogattam. A jót érdemes többször megmutatni. Gyönyörű grafikákkal díszített füzetet készíthetsz belőle nyomtatás után. Több, mint egy naptár.

21

Bernuskaa letisztult, finom stílusát imádom. Idén kétféle naptárt is készített.

04

A magyar népi motívumokra igazi kincseink, ezek jelennek meg Piros naptárján, színezhető formában.

03

Az Imelda Green’s oldalon egy különleges naptárat találtam: te magad dekorálhatod az oldalakat, például akvarellfestményt készíthetsz. Az oldalon az alkotáshoz is találsz segítséget.

05

Végül egy MEGLEPETÉS egy  kedves Olvasónktól. ♥♥♥

Kifejezetten A napfény illata blog olvasói számára elérhető az  Erdős Anita (Móvár Print) által készített virágos dodekaéderes naptár. Nagyon szépen köszönjük! Innen letöltheted.

naptar

Szép napot!

A bejegyzésben szereplő képekre kattintva elérheted a képek forrását. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.