inspiráció

Magyarországon forgatták az IKEA legújabb reklámját

Aktuális társadalmi jelenség az IKEA meghökkentő reklámfilmjében.

A napokban jelent meg és máris nagy sikert aratott az IKEA új reklámja, mely egy nagyon mai társadalmi jelenségre reagál.

Tényleg vicces és meghökkentő az új IKEA film, melyet  8 magyarországi helyszínen forgattak.  A 17. században játszódó történet 4 napos forgatás alatt készült el,- az apát alakító brit színészen kívül – magyar színészekkel.

 A videóban megjelenő festőt Varga Tamás játszotta, a lovas jelenetekben pedig szerepet kapott az európai szinten elismert hajtó, Juhász László.

Az IKEA arra biztatja a vásárlóit, hogy engedjék el a várakozásokat és fedezzék fel az önfeledt főzés, a közös étkezések és az együttlét örömét. A történet kapcsolódik az   „Élet otthon” elnevezésű éves kutatáshoz és az új 2017-es katalógushoz is.

A „mutimiteszel” jelenség egyébként annyira igazi, hogy a videó megnézése előtt nem sokkal én is készítettem ételfotót egy vacsorán, és bár nem posztoltam, de a felvétel telibe talált. 🙂

Szóval, hallgassunk az IKEA-ra, és éljünk együtt többet a valós világban is. 🙂 Nekem még ez is beugrott erről:

https://www.youtube.com/watch?v=J4QrozpLk88

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük