inspiráció,  karácsony,  Ünnep

IKEA karácsony: hagyományos és pasztell

Néhány hét, és itt a karácsony, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az IKEA-ban már kaphatók a karácsonyi kiegészítők.

Imádom ezt az időszakot, mert ilyenkor ha eljutok az IKEA-ba, órákig tudok nézegetni, gyönyörködni a mesés kis csecsebecsékben, válogatok a különböző mintájú szalvéták közül, méregetem a csomagolópapírokat, a különböző díszeket, a férjem nem kis örömére. 🙂 Ráadásul mindig találok valamit, ami megtetszik. Jó ezekre lecsapni, mert a következő évben ugyanolyan még egyszer úgysem lesz.

4

Az idei IKEA karácsonyi kollekcióban kétféle stílusban kínál ünnepi dekorációt: a hagyományos-nosztalgikus, és  az északi világos megjelenésű díszekből mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Én általában a hagyományos díszek híve vagyok, az idei északi világos kollekció azonban nagyon megfogott, bár sosem képzeltem, hogy a rózsaszín, türkiz és egyéb pasztell árnyalatú díszek illenek a karácsonyi hangulathoz. És mégis.

Neked is tetszenek?

 1

2

 3
5
6
7
Fotók: www.ikea.com

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük