média,  otthon

Találkozzunk a NLCafé Téli Fesztiválján!

A Nők lapja Café idén is megrendezi Téli Fesztiválját, melyre 2015. november 22-én kerül sor Budapesten, a Millenáris „B” csarnokban, csupa szuper programmal: kreatív workshopokkal, gyereksarokkal, és a WAMP design vásárral kiegészülve.

Ha te is azok közé tartozol, akik csillogó szemmel várják a karácsonyt, akkor a Téli Fesztiválon a helyed.

Én már nagyon izgulok, és nagyon várom ezt a vasárnapot, ugyanis az egyik workshopon velem is találkozhattok . 🙂

Faszeletkéből készítünk karácsonyfadíszt, és a karácsonyi asztalra készítünk egy nagyon beleszeretős mécsest borospohárból.

1

A workshopon kipróbálhatod a stencilezés technikáját, szíveket, hópelyheket varázsolva a faszeletekre. De a bátortalanabbaknak és a gyerekeknek sem kell csüggedniük, egy csudijó filctollal lehet dekorálni a faszeletkéket. és szabadon alkothatnak.

Ha az ünnepek alakalmával te is szívesen gyújtasz mécsest, akkor biztosan imádni fogod ezt a nagyon egyszerű, de látványos lámpást is, amit dekortapaszokkal, saját készítésű mintákkal tehetsz egyedivé.

És persze a gyerekek is rajzolhatnak a burára, mivel nincs is bájosabb asztaldísz karácsonykor, mint egy cuki gyerekrajz.

2

Rengeteg faszeletke, pékzsineg, mécses, csodaszép papírok, dekortapaszok, festékek, és filctollak… Várunk szeretettel!

Az eseményről részletes információkat itt találsz: Téli Fesztivál 2015

Update: Sokan kértétek!

A faszeletkés bejegyzés itt, beszerzési forrásokkal, a mécses sablon innen letölthető.

 Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük