inspiráció,  Ünnep

Bögrék, nyomda és ugróbab a WAMP-on

Színpompás ruhák, csodás gyűrűk, finom sajtok, jópofa figurák, játszóház, isteni szendvicsek, ünnepi hangulat és a Cafeblog bloggerei – köztük A napfény illata  🙂 – várták  a látogatókat az Adventi Design Vasárnapon.

A Nők Lapja Cafe-nak köszönhetően egyszerű kézműves ajándékokat, és karácsonyi csomagolást készítettünk a látogatókkal. Nagyon nagy élmény volt együtt alkotni több száz emberrel, és a hangulat is tuti volt!

2

Az ajándék workshop-on előkerültek a bögrék, konyharuhák, na és az ugróbab.

1

A legnépszerűbbnek  a bögre dekorálása bizonyult: bögrére kerültek porcelánfilccel a Konyhalál és a Rupáner konyha bögrés receptjei, hóemberek, karácsonyfák, nyuszószörnyek, csigák, virágok, pöttyök, fűszálak és kedves üzenetek. Annyira jó volt látni, milyen lelkesen készülnek a  személyes ajándékok.

4

„Hú, de jó! És ez mitől ugrik? Jujj, mi van benne?” Ezek voltak a leggyakoribb kérdések az ugróbab láttán. Ha nem voltál a vásáron, de szeretnéd megtudni, mi is ez, katt ide, és minden kiderül.

3

A nyomdázás mindenkit gyerekké varázsol, egy krumplinyomdával az egyszerű konyharuha is ünnepi lesz.

5

7

Úgy tűnik, Maja már járt Mohamamánál, ahol narancsot díszíthettek.

6
Maja csodás alkotásai

Az ajándékokat be is csomagoltuk, később megmutatom, hogy hogyan, elöljáróban annyit, hogy a csomagolás egyik slágere az illatos fahéjas-almás dísz volt.

P1120066

Addig is, készítsetek papírtáskát a Masnival, és gyújtsatok meg egy csodás  gyertyát, mondjuk befőttesüvegben.

Mert a karácsony most már tuti, hogy körülvesz. 🙂

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük