csináld magad,  DIY,  gyerek,  szülinap

Szülinapi buli: gyümölcsös lufidekoráció

Amikor valamilyen buli van nálunk – szilveszter, szülinap, családi ünnepség-, mindig feldíszítjük kicsit a lakást: ezzel ünnepibbé, különlegesebbé, bulisabbá válik a helyszín, a megszokott lakásbelső átalakul bulizónává. Nem kell drága, boltban vett dolgokra gondolni, egyszerű, otthon elkészíthető kellékekről van szó: amit mértékkel használunk, hiszen egy buliban a legfontosabb a jó hangulat, a játékok, a vidámság, a zene, a tánc. A dekoráció csak a ráadás.
Nagyon dekoratívak a szalvétából készült pom pomok, melynek készítéséről itt olvashatsz. Ezekkel könnyen és látványosan dekorálhatsz szilveszterkor, esküvőn, családi eseményeken.
De ha gyerekekről és szülinapról van szó, akkor  a lufi a kihagyhatatlan kedvenc. Most, őszi szülinapról lévén szó, gyümölcsös lufidekorációt készítettünk.
Az elkészítéséhez szükséged lesz:
különböző méretű lufikra (lufibomba lufi, kerek lufi, körte alakú lufi)
zöld papírokra
átlátszó, kétoldalú ragasztóra
madzagra.
Fújd fel a lufikat. Ilyenkor jó szolgálatot tesz egy pumpa, mert ennyi lufit nehezen bírnánk szusszal, nekem sokszor még eggyel is meggyűlik a bajom, ha olyan léggömbbel van dolgom, ami sehogy sem akar nyúlni.
A lufikból készíts gyümölcsöket: körtét, almát, szilvát, hosszú lufiból banánt, de lehet szőlőt, málnát is, ezeknél az egyes lufikat kétoldalú ragasztóval rögzítsd össze. Hogy élethűbbek legyenek, a zöld papírból vágj ki leveleket, ezeket kétoldalú ragasztóval ragaszd a gyümölcsökhöz.
Szép napot!

Keress a Facebook-on is: minden nap új ötlet, inspiráció itt:
https://www.facebook.com/pages/Anapfenyillatablogspothu/250663971725153?ref=hl

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük