ajándékötlet,  baba,  csináld magad,  DIY,  gyerek,  inspiráció,  pelenkatorta

Babalátogató avagy „süssünk” pelenkatortát

Öröm, amikor a család egy újabb taggal bővül. Mi is nagyon boldogok voltunk, mikor megtudtuk, hogy megszületett Andriska, és már nagyon vártuk, hogy láthassuk. De mit vigyünk ajándékba? A legjobb, ha megkérdezzük az édesanyát, ő tudja a legjobban, mire van szükségük. Különösen második gyerek esetén nehezebb az ajándékozás, de a pelenkával nem lőhetünk mellé. A pelenkás ajándékba pedig vihetünk egy kis pluszt: készítsünk pelenkatortát!
A pelenkatorta boldog „fogyasztója” édesanyjával és Pannával

A pelenka méretét, illetve a használt típust illetően kérdezzük meg előzőleg az édesanyát.

Osszuk 3 részre a pelenkát:jelen esetben a 88 db-os pelus 42, 30,16 db-ra volt szétszedve.
Ezekből a képeken látható módon egy tányér segítségével készítsünk 3 db pelenkagyűrűt, amelyet egy gumiszalaggal, madzaggal rögzítünk.

Ezeket helyezzük egymásra, díszítsük masnival és kössük át celofánnal. És kész is:
Ha nincs egy külső celofános csomagolás, akkor a pelenkák közepébe tehetünk egy csévét (pl. papírtörlő, folpack tekercs csévéje) vagy egy üveg italt,- amit az apának szánunk-, ez fogja összetartani az egyes rétegeket.

A díszítés már csak rajtunk múlik, lehet szalaggal, takaróval áttekerni, gyöngyökkel, virágokkal, plüss állatokkal is.

Szép napot!
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük