csináld magad,  DIY,  újság,  zsámoly

Magazinmánia

Be kell vallanom valamit: magazinmániás vagyok. A kedvenceim a lakberendezési lapok, melyekből már tetemes mennyiség borítja be a lakást. De nem tudok megválni tőlük, időnként előveszem őket és akkor újra inspirálnak, felfedezek bennük olyan dolgokat, melyen korábban átsuhantam.
De hová tegyem őket?
Készítsünk belőle zsámolyt!
Először is válogassuk szét a magazinokat: én külön szedem a téli/őszi számokat és a tavaszi/nyári példányokat, de lehet akár dátum szerint.
Ezt követően szükség lesz egy, az újság méreténél 1-1 cm-rel hosszabb, szélesebb falapra: én fenyőt használtam.
Mivel a lapoknak így együtt van súlya, érdemes kereket szerelni a fenyőlapra, hogy később könnyebben lehessen mozgatni a zsámolyt.
Ezután már csak egy párnára, és két- már használaton kívüli- övre van szükség. És voilà, kész is az újság-zsámoly!
Az öveket szorosra húzzuk, hogy a magazinok ne csússzanak szét. A párna huzatát az évszaknak megfelelően  váltogathatjuk. A kis ülőalkalmatosság jó szolgálatot tesz, ha jönnek a barátok és extra helyre van szükség, vagy ha éppen egy újabb magazint akarunk elolvasni 🙂

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük