csináld magad,  DIY,  Ünnep

DIY alternatív adventi koszorú

Egyszerű, gyorsan elkészíthető, környezettudatos.

Az adventi koszorú nem volt mindig az életem része, talán egyetemista lehettem, mikor először találkoztam vele. Nem tudom, hogy szivárgott be az életünkbe, de mivel a gyertyaláng minduntalan elvarázsol, nem véletlen, hogy az adventi koszorúk is hamar kedvenceimmé váltak.

Nálunk mindig DIY verzió volt, legtöbbször a saját magunk gyűjtötte termésekkel díszítettük. A klasszikus koszorú forma mellett gyakran választottunk valami mást, amiben a négy gyertya volt csak a tuti.

Az idei adventi koszorúnk sem az a klasszikus fajta, de gyorsan elkészül, az üvegnek köszönhetően csupa fény, és az ünnepek elmúltával a kis befőttesüvegekbe újra lekvár kerülhet. A madzagok majd a lekvárosüvegeket díszítik.


A dekoráláshoz a kedvencemet, a Posca krétafilcet használtam, ez a nem porózus felületekről (üveg) nedves ruhával letörölhető.

Készítettünk egy kis videót is hozzá, ha ti is elkészítenétek:

Szeretetteljes adventet! Anikó

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.