család,  gyerek,  letölthető

Letölthető elismerő oklevél a tanév végére

Mert minden gyerek jó valamiben.

Bár én gyerekként nagyon sok oklevelet kaptam, az én gyerekeim – bár jól tanulnak – mégsem dúskálnak az oklevelekben. Pedig például a kisfiam annyira büszke ezekre az elismerésekre, hogy a szobájában ki is kellett tenni ezeket.
Minden tanév végén oklevelet kapnak a kitűnők, esetleg a jeles tanulók, azok, akik versenyeken vettek részt, vagy jól sportoltak, de a többiek kimaradnak a kitüntetésből.
Pedig ők is megérdemelnék, hiszen valamiben mindenki jó: vannak, akik segítőkészek, mások érdeklődőek, megint másoknak gyönyörű a kézírásuk, vannak, aki az órán aktívak, vannak, akik illedelmesek. Így ők is megérdemlik a dicséretet, ezért készítettem személyre szabott okleveleket: 29 leg-et, illetve 2 tetszőlegesen kitölthető verziót.

A pozitív visszajelzés ugyanis a legjobb motiváció, amire mindenkinek szüksége van. 

Maga az oklevél nem ismeretlen a külföldi pedagógusoknál, számos letölthető verziója van, és nálunk is vannak olyan pedagógusok, akiktől mindenkinek jut egy dicsérő, jó szó. Remélem, ezek a letölthető oklevelek is segítenek nekik.

Az oklevelek innen letölthetőek.


Szép napot!
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük