anyák napja,  család,  gyerek,  Ünnep

15 ingyenesen letölthető anyák napi kedvesség

Poszterek, képeslapok nagyoknak, színezők, kitölthető könyvecskék, tátika, könyvjelző, ajándékkísérők kicsiknek.

Nagyon szép és kedves nyomtatható kedvességeket gyűjtöttem össze anyák napjára, melyeket  adhatjuk egy virág és egy puszi mellé, vagy díszíthetjük velük az ajándékunkat.

A többségük magyar nyelvű, és a képekre kattintva tölthetitek le.

A legkisebbeknek

Anyák napi színező, könyvjelző népi motívumokkal, Pirostól

Kívánj egyet! Az alap nyomtatható, amit ujjnyomdával lehet díszíteni.

Anyák napi kifestők, magyar felirattal

Alvójegy anyák napjára

Kicsit nagyobbaknak

Lélekmelengető könyvecske

Az alábbi sablonokat tavaly készítettem, hogy a kicsik lerajzolhassák, a nagyobbak leírhassák a gondolataikat. Ezekből aztán készülhet egy kedves leporelló, örök emlékül neked és a gyerkőcnek.


Tátika anyák napjára

Nagyon szeretem a sótartós, tátikás ötleteket, ilyen anyák napi verzió van már a neten, de ezek zömmel angolul készültek, így készítettem egyet magyarul is. Innen letölthetitek. A hajtogatási útmutatót, itt találod.

Maci szívvel, letölthető sablonnal

Könyvjelző anyák napjára, letölthető sablonnal

Anyák napi színező a Panda kreatív oldalról: van anyás, és nagymamás verzió is, ahová néhány gondolatot is be lehet írni.

Nagyoknak

Bernuskaa letölthető heti tervezőjét imádom, most az akvarelles anyák napi ajándékkísérőt mutatom nektek. Van anyukás, mamás, és verses verzió is.

Gyönyörű akvarell virágok

Virágcsokor csomagoló

Annál szebb ajándék nem is kell, mint amikor egy gyönyörű kis csokor virágot szed a gyerkőc az édesanyjának, apró szárszorszépekből, pitypangból. Akár ezt a kis csokrot is feldobhatjuk egy kedves csomagolópapírral.

Magyar nyelvű verzió innen letölthető:

Különleges gyógynövényes kártyák

Kertészkedő, vagy a fűszernövényeket, gyógynövényeket kedvelő anyukák biztosan örülnek majd ezeknek a kártyáknak, akár egy szép fűszernövény , vagy ilyen csokor kíséretében is adhatjuk.

A növényeknek a régmúltban plusz jelentésük is volt. A rozmaring az emlékeket jelképezte. Az ókori görökök ilyen koszorút viseltek a fejükön a vizsgák alkalmával, hogy javítsák a memóriájukat. A zsálya a bölcsesség szimbóluma, növeli a termékenységet, jó köhögéesre, torokfájásra. A kakukkfű a bátorság és a megtisztulás jelképe, a rómaiak a szobájuk megtisztítására, míg a görögök a templomaikban használták füstölőként.

Anyák napi poszter

Varázslatos mécses
Micsoda meglepetést okoz az apró teamécses, ha az aranyló tűz megolvasztja a viaszt, és felrémlik az alján az üzenet. Letöltés és készítés itt.
Szép napot!
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük