dekoráció,  inspiráció,  otthon

Te is a lámákkal vagy? 10 lámás cucc, nemcsak rajongóknak

Neked már van?

Minden a bagollyal kezdődött,- legalábbis a környezetemben óriási mánia volt – ami olyan sokáig tartotta magát, hogy úgy tűnt, semmi sem fogja letaszítani a trónról. De aztán megjelent a flamingó, a róka, az unikornis, és most újabb divatos kedvencnek örülhetünk.

Bizony ez a nagy (kék) szemű, hosszú szempillájú teveféle,  a láma az új kedvenc, ami igencsak mókás, kellőképpen flegma és szőrös ahhoz, hogy szerethető legyen.

Már a WC-papíron is a „Lama, no drama” felirat és lámarajz virít – megjegyzem, néhány kaktusz társaságában, ami azért, belegondolva a tárgy funkciójába, kissé bizarr .

A Facebook-oldalamon megosztott, alábbi, ingyenesen letölthető lámás fonál-orsót is nagyon szerettétek, így körülnéztem, honnan szerezhetünk még lámás (alpakás, és hasonló dél-amerikai tevés) cuccokat.

Faliképek

Kezdjük a ingyenesen letölthetővel:

Az Etsy is tele van ezzel a barátságos, bár néha kissé csökönyös állat portréjával:

A most szintén divatos kaktuszokkal is kombinálható:


Igaziból is aranyosan” mosolyog”:

Naná, hogy a párnákon és párnahuzatokon is ott van!

Lámával mi is találkozhatunk az állatkertekben, ahol viszont célszerű kellő távolságról szemlélni, mert ha a láma megunja, hogy folyton nézik, és úgy érzi, zavarják, bizony, a már megemésztett, kellően szagos gyomortartalmának egy részét a „bosszantójára” zúdítja.

Szóval kicsit köpködős a drága, bár többnyire a társainak szánja a köpetet, de az emberhez szokott, és az embert fajtársának tekintő láma  az embert is megköpködi.

Ékszertartó tálka

Konyharuha

Kaspó

Kulcstartó

Poháralátét

A hímzőkeretbe is belefér:

Textiltároló

Falmatrica

Szép napot!

A termékeket/letöltést a képekre kattintva éred el.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ERROR: Sorry, human verification failed.