inspiráció,  otthon

Jógamatrac az IKEA új, tavaszi kollekciójában

A március végén érkező, HJÄRTELIG névre keresztelt kollekció a belső nyugalmat, a kikapcsolódás fontosságát helyezi a figyelem középpontjába.

Mától hivatalosan itt a tavasz, és bár hófödte a táj, a tiszta, szikrázó napsütés elfeledteti a telet: a lelkünkben már tavasz van.

Tavasz, amikor megújul a világ körülöttünk, és bennünk is megindul a vágy, hogy harmóniába kerüljünk a természettel.

Az IKEA friss Élet otthon kutatása  szerint az emberek gyakran otthon sem tudnak megnyugodni egy hektikus, munkával, feladatokkal  töltött nap után. Gyakran hazaviszik a munkát, mindig csinálni akarnak valamit, félnek kicsit megállni, és az okostelefonok hálózzák be mindennapjaikat.

Erre a problémára igyekszik megoldást hozni az IKEA a HJÄRTELIG kollekcióval, mely olyan bútorokat, kiegészítőket tartalmaz, amelyek segítségével könnyebben tudunk ellazulni, harmóniába kerülni a környezetünkkel.

Nagyon tetszik, hogy a kollekció anyagait, színeit a tervezők a természetből vették: gyönyörűek a natúr színű, tömör fenyő, parafa, rattan, lenvászon, tengeri fű, üveg, pamut tárgyak.

Az ellazulást segítik a zöld és fekete színek, de a természetes illatok is.

A HJÄRTELIG kollekcióval nemcsak klasszikus lakberendezési termékek érkeznek az áruházakba, hanem egy csipetnyi távol-keleti hangulat is.

A termékek között találhatunk jógaszőnyeget és jógatáskát is, az ideális relaxációs állapot eléréséhez pedig narancs, gyömbér és pacsuli aromákkal gazdagított illatgyertyákat.

Ezeket a képeket már nézni is relaxáló, így biztos vagyok benne, hogy az otthonunkban is nyugtatólag hatnak. Kíváncsian várom a jógás holmikat, és az üvegedények is azonnal belopták magukat a szívembe.

Neked hogy tetszik a kollekció?

Fotók: ikea.com

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük