anyák napja,  csináld magad,  karácsony,  szülinap,  Ünnep

30+ ingyen letölthető kreatív ajándékdoboz

Készítsd el saját kezűleg. Egyénileg méretezhető dobozokkal.

Hamarosan eljön az évnek az ajándékozós időszaka, kezdve Mikulás napjától karácsonyig. Akár apróbb, akár nagyobb ajándékot adunk, jó, ha azt szépen becsomagoljuk.

Ha igazán környezettudatosak akarunk lenni, csomagolóanyagnak olyat választunk, amit később az ajándékozott felhasználhat (pl. konyharuha, bevásárlótáska).

A klasszikus csomagolás esetében is választhatunk újrahasznosított alapanyagokat: például maradék tapétát, korábbi csomagolások anyagait, ingek csomagolókartonjait, hullámpapírt, újságpapírt.

Az alábbi gyűjteményben biztosan megtalálod az ajándékhoz illő dobozt. A képekre kattintva letöltheted a sablont és (sok esetben) készítési útmutatót is találsz.

Az elkészítéshez nem kell más, csak papír, olló, és ragasztó. Attól lesz különleges, hogy szeretettel készíted. Válogass kedvedre! 🙂

35

♥♥♥

20

40

41

21

22

23

24

25

26

27

28

30

31

32

33

34

37

38

39

42

43

Végül ajánlok egy nagyon szuper oldalt, ahol egyénileg beállíthatod a dobozok méreteit, és így nyomtathatod ki a sablont. Itt találod.

Szép napot!

A képekre kattintva eléred  a képek forrását. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

2 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük