inspiráció

Mi a köze a netes vásárlásnak az alváshoz?

Te vásároltál már online?

Be kell, hogy valljam, hogy nem vagyok az a vásárlós típus: nem cserélem le a még jól működő tévét csak azért, mert manapság már sokkal nagyobbakat, és laposabbakat árulnak, nem dobom el a gyerek farmernadrágját azért, mert egy nap után kitérdeli, és általában nem veszek meg mindent, ami szembejön velem a boltban.

Főleg azért nem, mert magát a vásárlást sem szeretem igazán: a tömeget, a sorban állást, és azt, hogy bár fél falunyi szupermarketek vannak, én mégsem tudok egy helyen mindent megvenni, amit szeretnék.

Ellenben kétféle helyen szeretek vásárolni: piacon, vásárokban sétálva, aminek szuper hangulata van, valamint az interneten.

idézet

Ez utóbbit azért is szeretem, mert

  •  tudatosan vásárolhatok: általában körülnézek több helyen, összehasonlítom az árakat, a termékek tulajdonságait. Így ki tudom választani a számomra legkedvezőbbet. Megnézem azt is, hogy hogy kitől vásárolok. Elolvasom az értékeléseket, vásárlási visszajelzéseket. Ha lehet, szívesen veszek magyar kézműves termékeket.
  • spórolhatok: a Facebook-on követem kedvenc üzleteimet, így értesülök a kedvezményekről, esetleg akkor vásárolok, mikor ingyenes a házhozszállítás.
  • kinyílik a világ: vannak olyan termékek, amiket nem érek el itthon, így utazás nélkül mégis hozzájuthatok. Bár ezen a területen nem vagyok még túl gyakorlott, azért rendeltem már külföldről kozmetikumot, kézműves termékeket, könyvet. Nekem nagyon sokat segített a Cinnamon4X blog, ahol nemcsak vásárlási útmutatókat találtam, de tippekről, trendekről is kaptam információt, érthetően, szerethető stílusban.
  • biztonságosan vásárolhatok: bár elég sok tévhit kering a netes vásárlással kapcsolatban, bizonyos szabályokat betartva manapság már teljesen biztonságos a vásárlás. Én leginkább bankkártyával vásárolok, és csak jó tapasztalataim vannak.

És mi a köze a netes vásárlásnak az alváshoz?


  • Az online vásárlással rengeteg időt spórolhatok, így eldönthetem, hogy mit kezdek ezzel a megtakarított idővel.

    Én például most azonnal el tudnék aludni (hiába, a tavasz, és a tavaszi fáradtság  is utolért). 🙂

alvás

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük