csináld magad,  DIY,  gyerek,  nyár

Készíts fesztiválkarkötőt a gyerekeknek!

Vidám, nyári karkötő ötlet gyerekeknek, 2 perc alatt kész és még infoszalagnak is szuper, ha a gyerek elkeveredne a tömegben.

Vannak, akik szívesen hordják a különböző fesztiválokon szerzett karszalagokat karkötőként is. Ez ihlette az alábbi egyszerű ötletet. Persze szó sincs semmilyen fesztiválról, sőt belépő hamisításról sem.

1

Amire szükséged lesz:

dekortapaszok

olló

esetleg műanyag „ékkövek”

3

Elkészíteni nem bonyolult: a dekortapaszból mérjünk le 2 cm-rel hosszabb darabot, mint amilyen méretűt szeretnénk. Majd a karkötő méretének megfelelő hosszúságot is. A két tapaszt ragasszuk össze úgy, hogy kihagyunk a hosszabb szakaszból 1-1 cm-t ragasztós részt a tapasz két végén.

3

A karkötők szolgálhatnak „ékszerként”, hiszen egy csini karkötő mindig jól jön,  de ha nagy tömegbe készülünk, kirándulni megyünk, akkor ráírhatjuk mondjuk a telefonszámunkat is, ami segítség lehet, ha a gyerek elkeveredik.

5

Az meg csak hab a tortán, hogy gyűrűket is készíthetünk belőlük.

 4

A dekortapaszok sokféle minőségben, anyagból készülnek, nekem van olyan is, ami még a mosogatógépet is kiállta, ezek biztosan sokáig tartanak, vannak textilből készültek is, de egy egyszerű papírszalag is kibír egy átlagos napot. 🙂

1

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük