csináld magad,  fotózás,  Ünnep

Készíts látványos fotóhátteret papírból!

A fotóháttér a legújabb partiőrület, dobd fel hát a bulit saját fotóháttérrel! Farsangra, szülinapra, esküvőre, szilveszterre, szóval minden alkalomra. De szuper akkor is, ha csak néhány képet szeretnél a családdal, barátokkal.

3

Amire szükséged lesz:

arany színű csomagolópapír (matt)

fekete, fehér, szürke vékony kartonlapok

tűzőgép, olló, kétoldalú ragasztó, fehér lakkfilc

5

Az arany csomagolópapír az alap, erre kerülnek fel a legyezőszerűen hajtogatott díszek. Hogy egy kis vidámságot adjak neki, a sötét papírokat bepöttyöztem. A nagy legyezővirágokhoz 3 db A4-es papírra van szükség. Ezekből legyezőket készítettem, amiket kétoldalú ragasztóval és tűzőgéppel kapcsoltam össze.

6

7

8

9

A kis legyezővirágokat 1 db A4 papírból hajtogattam. Az arany színű csomagolópapírt maszkoló szalaggal erősítettem a falra, majd erre kétoldalú ragasztóval ragasztottam a legyezőket.

11
Már majdnem kész!

10

Kezdődhet a fotózás!

4

12

13

14

15

+1 TIPP: Azok, akik nem szeretnének ennyit hajtogatni elkészíthetik a hátteret úgy is, hogy a  papírokból különböző méretű köröket vágnak ki, majd az arany papírra ragasztják.

+1 TIPP: Más színösszeállításban is elkészülhet a fotóháttér.

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

2 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük