csináld magad,  DIY,  gyerek,  Ünnep

Karácsonyfadísz, amitől minden anya szíve ellágyul

Mert mi lehetne kedvesebb, mint amit a gyerek készít?

11

A kórházi karszalag, egy kis ruhácska, az első rajz, amin egyébként a család szerepel, de ezt egyedül csak mi tudjuk, hiszen a kívülállók csak egy kék firkát látnak: megannyi apróság, amit őrzök a gyerekek egy-egy korszakából. És a kisfiam ötlete nyomán most már egy karácsonyfadíszt is, ami biztos, hogy minden évben felkerül majd a fára, és a legszebb lesz minden csillogó dísz között.

 3

Mikor a transzferált díszeket készítettem, a kisfiam is szeretett volna karácsonyfadíszeket készíteni. Ekkor elővettem a textilfilcet, és megkértem, hogy rajzoljon a vászonra.

Érdemes körberajzolni grafit ceruzával azt a területet, ahova a gyerek rajzolhat, hogy még legyen hely körbevarrni a textilt. A textilfilcet vasalással rögzítsük, így később mosható lesz.

A módszer ugyanis ugyanaz, mint a transzferált díszeknél, körbevarrjuk a díszt, amit vattával töltünk ki. Ne felejtsük el az akasztót is belevarrni.

12

13

14

A szélét körbevágjuk.

15

16

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük