inspiráció,  Ünnep

3 ingyenes program karácsonyi képeslapokhoz

Bár manapság sajnos, nem divat a képeslap küldés, mégis érdemes kipróbálni ezeket  az ingyenes programokat, melyek segítségével pár kattintással effektes képeket, montázst, feliratokat készíthetsz képeidre, és melyekkel szuper karácsonyi képeslapot is készíthetsz. És lehet, hogy még a postázáshoz is kedvet kapsz. 🙂

CANVA:

Imádom ezt a programot, mert nagyon sokoldalúan használható, ráadásul ingyenes regisztrálhatsz, és nagyon sok sablon betűtípus közül választhatsz, melyek legtöbbje ingyenes.

Ha feliratkozol, oktató gyakorlatokat is küldenek, hogy minél könnyebben megtanuld a használatát. Saját fotót is feltehetsz és most kifejezetten karácsonyi lapok szerkesztésére is van lehetőség. Az elkészült grafikát letöltheted png vagy pdf formátumban is a  Link & Publish gombbal.

Ezt csak gyorsan összedobtam az illusztráció kedvéért. 🙂 Ebben a sablonban még színeket, betűtípust, stílust, elhelyezést is megváltoztathatsz, úgyhogy teljesen egyéni képeslapod lehet.

Holidays

Photo Card Maker  

Ez egy ingyenesen letölthető program, aminek használata tényleg gyerekjáték, így az igazán kezdők is könnyen használhatják.

Előre elkészített sablonokból lehet választani, beilleszteni a saját képet, illetve szerkeszteni a szöveget, és már készen is van a képeslap. Használatáról itt találsz leírást! Ez a képeslap 1 perc alatt készült! 🙂 Tényleg egyszerű!

kari2

 CEWE képeslap szerkesztő:

Ha ki is akarod nyomtatni a képeslapot, jó döntés a CEWE képeslap készítője. Harmincféle design-ból lehet választani, amikbe saját kép illeszthető, és 10-es csomagban rendelhetők az elkészült képek. Én gyakran használom a Cewe fotókönyv készítő szoftvert is, mert minden évben nyomtatott albumot készítünk a fotóinkból.

kari3

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük