gyerek,  inspiráció

Hogyan rajzolj állatot… újra

Akinek kisgyereke van, az tudja, hogy egy anyának két dolgot mindenképpen újra kell tanulnia: az egyik az éneklés, a másik a rajzolás – kivéve persze, ha profi grafikusról, vagy olyan anyukáról van szó, akiben benne van az X, mármint a faktor. :-)
Szóval az ember lánya énekel, aztán lassan hozzászokik, ő is, meg a gyerek is :-)
A gyerkőc szépen cseperedik, aztán előkerül a ceruza is és eljutunk ahhoz, hogy csemeténk megkér:  anya, rajzolj nekem egy lovat. Lovat? Mi sem egyszerűbb ennél!- gondoljuk, de  csak akkor szembesülünk azzal, hogy valahogy elfelejtettünk lovat rajzolni, amikor egy tehén, kutya, és egy ember furcsa keveréke mosolyog ránk a papírról.  Szerencsére a gyerekeknek még óriási fantáziájuk van, ráadásul lovat sem látnak naponta, így továbbra is anya az, aki a legtökéletesebb, és legszebb a világon, és aki olyan lovat tud rajzolni, aki csak úgy nyerít a papíron.
P1070988
Meg apa is háttérben a nevetéstől. (Mellesleg az ő lova se különb, de ez már egy másik történet :-)
Szóval, ha egy kicsit élethűbb állatot szeretnél rajzolni, megtanulhatod a következő néhány egyszerű séma segítségével. De azért ne hagyd, hogy a sablon gúzsba kösse a kreativitásodat! Nyugodtan vidd bele az egyéniségedet! Hadd nyerítsen az a ló!
Néhány újabb rajzötlettel, például bagollyal 🙂 :
2
1
3
45
6
7

Szép napot!

A bejegyzésben szereplő képekre kattintva elérheted a képek forrását (kivéve az első ló-tehenet, ami saját rajz. 🙂 ) Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük