család,  csináld magad,  DIY,  gyerek,  szilveszter,  Ünnep

Szilveszteri bolondozás: vicces konfettikilövő

A Család-barát magazinban elkészített verzió, egy kis kulisszatitokkal.

Talán nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy a magazinok, vagy a felvett műsorok anyaga korábban készül, így gyakran megesik, hogy még csodás napsütésben kell karácsonyi hangulatot varázsolni, vagy még jégvirágos ablakok hirtelen tavasziasan pompázni kezdenek.

Persze nem kell mindent hónapokkal korábban készíteni, néha elég néhány nap, vagy hét is, mint a legutóbbi esetben a Család-barát magazinban, ahol sok-sok fellépővel, és egy csapat gyerekkel – még karácsony előtt – előszilvesztereztünk.

És mint a legtöbb szilveszter esetén, az előbuli most is fergetegesen jól sikerült.

Az adásba olyan ötleteket vittem, melyek nekük már nagyon beváltak az eddigi gyerekbulik során.

Most a konfettikilövő készítését mutatom meg az alábbi videóban. Pillanatok alatt elkészül, de órákig képesek játszani vele a gyerekek. Filléres ötlet, jó esőben, hidegben, buliban. Kell ennél több?


TIPP: Konfetti helyett vattapamacsokat is használhatunk, ezzel akár célba is lőhetünk.


Az adás felvétele során az eredeti terv az volt, hogy egyszerre négy gyerekkel készítünk szilveszteri kiegészítőket, és majd váltogatják egymást, de még a felvétel elején mindegyik gyerek az asztalomhoz gyűlt, és alkotni akart, így kicsit át kellett rendezni a kreatív sarkot.


TIPP: Hogy gyorsabban teljen az idő, készíthetünk mi magunk konfettit maradék színes papírból, csomagolópapírból.


A gyerekek egyébként nagyon ügyesek és érdeklődőek voltak,  és csak kicsit kellett őket visszafogni, hogy ne dudáljanak, vagy kasztanyettázzanak egy-egy beszélgetés alatt. 🙂

Mert ilyeneket is készítettünk. Ha kíváncsi vagy ezekre is,  az adás itt elérhető (19.48-23.17 és 1.19.20-1.21.57 időpontokban).

Katt a képre:

Az évet ilyen jó bulival érdemes befejezni, így ezzel a blogbejegyzéssel kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET minden kedves olvasómnak! Teljesüljön minden vágyatok, kívánságotok! Jó egészséget, sok-sok nevetést és örömöt kívánok!

Várlak titeket jövőre is!

Puszi: Anikó

♥♥♥

Szép napot!

A bejegyzés részben SAJÁT képeket tartalmaz.  Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük