inspiráció

Te mit hoznál ki belőle?

Adventi koszorú készítő verseny a Cafeblogon. Eredményhirdetés.

Nemrégiben a Cafeblog  kitalálta, hogy versenyre hívja  partner-ügynökségeit: nem is akármilyenre, adventi koszorút kellett készíteniük, amihez kaptak egy alapcsomagot.

Ragasztópisztolyokat elő, koszorúalapot rajthoz állítani, kezdődhet a verseny.


Én pedig  azt a megtisztelő lehetőséget, hogy én legyek a koszorúk elbírálója.


Ez életem második zsűrizése, a  (kézműves) stand szépségversenyt követően, amit elsőre, sőt másodikra, és harmadikra is, strand szépségversenynek olvastam. Hirtelen nem is hittem el, hogy így ripsz-ropsz betörtem a szépségiparba a DIY, családi blogommal.

Ezért sürgősen felhívtam a férjemet,  hogy mit szól hozzá, aki roppantul jófej volt, és azonnal felajánlotta, hogy szívesen elvisz engem arra a strandra, ezen ne múljon a szépségipari karrierem.

Nos, végül szépségipari pályafutás nem lett belőle, de immáron gyakorlott zsűrizőnek mondhatom magam, aki látott már néhány st(r)andot.


Így aztán csak kicsit bizonytalanodtam el, amikor megláttam a 10 induló versenyző adventi koszorúját, mert vesztemre, mindegyik nagyon csinos volt.


Törtem a fejem és nézegettem a jópofa, vagy éppen nagyon esztétikus  alkotásokat.

Közben próbáltam az adventre hangolódni: lehalkítottam a tévét és a gyerekeket, kiszórtam némi fahéjat egy tálkába, bár ez nem tudta elnyomni az éppen sülő fokhagymás tarja illatát, amit a férjem nemrégiben dobott be a sütőbe.

Egyedül Grafittal, a cicánkkal nem tudtam mit kezdeni, ő szokásos esti nyávogó koncertjét adta éppen, majd mérgében, hogy vele senki sem foglalkozik, legelni kezdte az adventi koszorúnk zöld részeit.

Na, de vissza a koszorúkhoz: tényleg nagyon jók voltak, az egyikben a humor tetszett, a másik egyszerűen szép volt.

Mivel a lányom nagy Star Wars rajongó, nem hagyhattam figyelmen kívül OMD koszorúját, ahol Darth Vader éppen a piros manóval harcol.

Panna fel is visított, mikor meglátta, és azonnal továbbfűzte az ötletet: a lézerkarddal meg is lehet majd gyújtani a gyertyákat. (Persze, csak akkor, ha nem túl érzékeny az irodában a füstjelző, vagy a cég tűz- és biztonságvédelmis munkatársa).

Az Onmicom Media Group PPC divizíó és a VIVAKI Hungary koszorúja szépen rendezett, szimmetrikus,

ahogyan a MEC Hungary1-é is, ez utóbbinál nagyon finom, trendi a színösszeállítás, mely a bónusz kiegészítőkben is tetten érhető.

A MEC Hungary2 szintén egy különlegesen szép, természetes koszorú, extra kiegészítőkkel, plusz pont a Cafeblogos feliratért.

Dentsu Aegis Network jópofa télkacsájába beleszerettem.

A FAastbridge1 koszorú igazán barokkos megjelenésű, rákerült csaknem minden az alapcsomagból.

Nálam  hosszas vívódás után a hármas befutó a következő lett:

  • a  Fastbridge2 skandináv harmóniát árasztó, egyszerűen szép koszorúja,

  •  a Café Reklám koszorúja, melynek nagy ötlete a gyertyára ragasztott szemes kávé dísz, különböző magaságokban elhelyezve, a színezett koszorúalap, a manó kávédísze, és a csillagdekoráció,

  •  és TeamRed-ék zöldekkel borított koszorúja, akik bevetették a legklasszikusabb fogást, amivel egy zsűriző női -DIY -blogger szívébe tutira be lehet kerülni: a klassz koszorú mellé a kutyát is. (És be is jött.)

A döntés végül hosszadalmas töprengés után született meg.


A nyertes a Café Reklám  vidám koszorúja, mert  nagyon sok kreatív elemet tartalmaz, az alapcsomag hozzávalóit átalakítva és testre szabva.  (És mert kávéfüggő vagyok.)


Minden résztvevőnek szeretettel gratulálok, tényleg jó kis koszorúk születtek. Örömteli készülődést és boldog karácsonyt!

Szép napot!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük