csináld magad,  DIY,  öko,  újrahasznosítás

5 bravúros újrahasznosítás: gyerekpólók újragondolva

5 perc, egy olló, és egy nem használt póló.

Szóval van az a pillanat, amikor elegem van a lakásból, mert állandóan rendetlen. Leginkább a sok cucc miatt, amihez még a gyerekek szétszórtsága (értsd: a cuccaik szanaszét hevernek) is hozzájárul. Ilyenkor BEKATTANOK, és SZELEKTÁLOK!

A rendrakás, szelektálás mellékhatása nálam  néhány újrahasznosított holmi. 🙂 Vigyázat! Olló van nálam, és nem félek használni.

Tavaszi hajpánt

Hajpántból sosem elég, ez pedig puha, kényelmes és környezetbarát. Ja, és nagyon trendi. 🙂

Készítési leírást a képre kattintva találsz.

Cuki tatyó

A cuki gyerekpólókból érdemes például kis szütyőt készíteni, amiben pont elfér a kis plüss kedvenc, vagy néhány apró játék, amiket beviszünk az oviba. És mindezt varrás nélkül!

Így készült: a képre kattintva kiderül.

Puha játék

Kedvenc textilfigurája, textilje, rongyija szinte minden gyereknek van. Ez segít a kicsiknek elalváskor, betegségkor, ha vigaszra van szükségük, és társ az oviban, bölcsiben. Miért ne készülhetne ez a kedvenc pólóból?

Katt a képre, ha elkészítenéd.

Tavaszi sapka

Még csípős az idő, egy pólóból készült sapi reggelente még jó szolgálatot tesz. A kisfiam pólója volt az alapanyaga ennek a sapinak. Ezt már varrni kell, de nem túl bonyolult, teszek ide egy videót, én ez alapján készítettem.

Tornazsák

A tornazsákot felnőtt pólóból készítettük, pontosabban a lányom csomózta, ebből is látszik, hogy tényleg gyerekjáték megcsinálni.

Ti mit készítettetek már pólóból?

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük