gyerek,  inspiráció,  öko,  újrahasznosítás

5+1 újrahasznosítási inspiráció gyerekeknek

A blogolásban az a jó, hogy az ember nagyon fantasztikus embereket ismerhet meg, egyrészt segítőkész, jó fej bloggertársakat, akikkel anélkül is  összebarátkozunk, hogy személyesen találkoznánk, másrészt olyan Olvasókat, akik kedvesek, pozitívak, és tele vannak ötlettel.

Mert sokszor a kommentekben nagyon sok ötletet, tippet, fortélyt kapok, ami mindenkinek segítség lehet, hiszen a jó dolgokat érdemes egymástól megtanulni.

Most szeretném bemutatni egy kedves Olvasóm, Anna, gyerekekkel készített munkáit, akinek a foglalkozásain- lévén technikát tanít- én is szívesen részt vennék, bár már kinőttem az iskolapadból. 🙂

1

Egyszerű alapanyagokból készült, szuper alkotások. Szerintem a nyári szünetben érdemes elkészíteni a gyerkőccel ezeket!

4

Anna több, mint 30 éve pedagógusként dolgozik, ebből 12 évet óvodában töltött, mint óvónő,  jelenleg Zuglóban, a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Művészeti Iskolában napközis nevelő és technika és rajzórákat is tart, de  emellett családi filcvarró szakkört vezet, kézműves délutánokat szervez.

6

Anna munkája során  nagyon fontosnak tartja, hogy szép, igényes környezetet teremtsen mind magának, mind a gyerekeknek.

2

Korábban magyar és külföldi újságokból inspirálódott, jelenleg a netről gyűjtögeti az ötleteket, amiket sokszor továbbgondolva, átalakítva valósítanak meg a gyerekekkel. Ez az alkotói folyamat (de már a gyűjtőmunka is), rengeteg örömet ad neki.

És a képeket látva, biztos vagyok benne, hogy a tanítványainak is!

5

8

7

3

Még több ötletet Anna Pinterest albumában találsz.

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

2 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük