ajánló,  csináld magad,  DIY,  könyv,  könyvjelző

Betűző: Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz

Mivel a Betűző már másodszorra jelentkezik, így ez már egy sorozat :-).  Aki olvasta a korábbi bejegyzést, tudja, hogy egy jó kis könyvjelzőt készítünk, mert a jó könyvhöz az is dukál és könyvajánló következik, most egy olyan könyvvel, amivel kiléphetsz a „pocsolyádból”.
A könyvjelző rendhagyó módon most nem általam készített lesz, hanem stílusosan maga a könyv írója készítette Nektek! 🙂 Amikor a könyvjelzők születtek, még nem biztos, hogy tudta, hogy most megjelent  könyvéhez mennyire praktikusak lesznek ezek a darabok:

Nekem a 3. a kedvencem, de van 16 féle, így mindenki talál neki tetszőt.  Ami fontos, hogy jegyzetelős legyen, mert a könyv olvasása közben bizony szükséged lesz rá!
A könyvjelzők letölthetők innen.

És most lássuk a medvét! Pontosabban a Farkast! 🙂 Ugyanis az ajánlott könyv Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz című munkája.
Már a könyv címe is megtetszett, nem tudom, azért-e, mert a blogján olvasva megismertem a történetét, vagy azért, mert annyira találó. Aztán elolvastam az ajánlóját és úgy éreztem, ezt most Nekem írta!
A könyv egyfajta gyakorlatias inspiráció arra, hogyan találd meg azt, ami téged boldoggá tesz, hogyan győzd le a kifogásaidat. Szerintem mindenkinek vannak olyan dolgai, amelyeket szeretne elérni, megcsinálni ,- bármilyen kis dolog legyen is az- de valahogy mindig halogatja, háttérbe szorítja őket. Ez a praktikus útmutató ezeknek a céloknak az eléréséhez nyújt segítséget.
Az én esetemben két utolsó csepp volt a pohárban, aminek köszönhetően a régóta tervezgetett saját blog létrejött: az egyik egy hosszabb kórházi tartózkodás, ahol az embernek van ideje gondolkozni, összegezni, megállni egy kicsit, a másik pedig Via könyve, mely azt súgta: „A lámpa átváltott. Indulj el! Ennél zöldebb nem lesz!”

Szép napot!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük