inspiráció,  otthon

10+2 tavaszi pénztárcabarát lakáscsinosító tipp

Pillanatok alatt friss, vidám és tavaszi hangulatot adhatunk az egész lakásnak ezzel a 10+2 egyszerű ötlettel.

  •  Díszpárnák: A legegyszerűbben és leggyorsabban dobhatod fel a nappalit néhány vidám díszpárnával. Ezt varrhatod saját magad,

27

1

vagy dekorálhatsz egy semleges párnát, akár varrás nélkül is, ha textilragasztót használsz hozzá. Nagyon jó kis anyagokat lehet turkálókban találni, nézd meg az adott ruha mintáját, anyagát, kezelhetőségét, illetve, hogy mennyit tudsz belőle hasznosítani, megéri-e a vételt.

2

De használhatsz világos férfiingeket, pólókat is, díszpárna gyanánt.

4

5

Így készítsd:

6

A textilekben az idei évben népszerűek a botanikai és a geometrikus minták, továbbra is divatos az apró virágminta, de a pasztellekkel sem foghatunk mellé. Egy új ágynemű, függöny, takaró és máris megújul a szoba.

711

9

10

  • Készíts képgalériát akár a gyerekrajzokból, akár a fotóidból, de bekeretezhetsz egy vidám textilt, tapéta maradékot is.

12

13

Használhatsz dekortapaszt is a képek rögzítéséhez.

14

A botanikai minták a falon is jól mutatnak a 2015-ös trend szerint:

15

h4

24

16

  • Ékszertartó: készíts egy képkeretből dekoratív ékszertartót, az otthonod is dekorálod így, ráadásul az észereidet is rendszerezheted.

17

  • Jöhetnek a vágott virágok: gyűjts ibolyát, százszorszépet, vagy vegyél a piacról egy csokor tulipánt.

18

19

A virágok elrendezéséhez Anita mutat egy egyszerű trükköt.

  • Textil madárkák: maradék textilből varrj cuki madárkát, de filcből is egyszerűen elkészítheted, ha még kezdő vagy a varrásban. Ezeket akaszthatod ágakra, vagy lógathatod a függönyre.

20

21

  • Kopogtatók: talán ezzel kellett volna kezdeni, hiszen egy szép, vidám kopogtató megalapozza az otthonba belépő hangulatát. Milyen lehetne, mint virágos, melyet a Masnis lányok készítettek.

22

  • Almásládák: Szerezzünk be néhány almásládát, amivel fiatalosan feldobhatjuk a nappalit, hálószobát, de a teraszt is, ha virágládának használjuk. Még több ötlet itt.

23

  • +1 Tipp: Cseréljük le a szekrények fogantyúit, vagy csak egy részét, például saját készítésű beton szívre, melyet szilikonos forma segítségével készíthetünk.

24

De ha egyszerű fa fogantyúnk van, festéssel megújíthatjuk.

25

+1 Tipp: Használjuk a kartondobozokat rendszerezéshez, persze kicsit megújítva azokat.

26

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük