csináld magad,  gyerek,  húsvét,  Ünnep

Cuki húsvéti nyuszis zsákok sk.

Húsvétkor a gyerekekkel  tojáskeresőt játszunk a kertben, vagy a lakásban,  a fiúk locsolkodni mennek. Ha kis ajándékokat, csokitojásokat, apró édességeket szeretnénk még kicsit feldobni, csomagolhatjuk őket nyuszis zsákba. A siker garantált!

Egyszerű vászonból készültek ezek a zsákok, amire  láncöltéssel nyuszit hímezhetünk. A zsák varrásakor a zsák szájára színes anyagból készült szegélyt illesszünk. Részletek itt.

1

Szintén vászonból készült nyuszis zsák, de erre színes anyagból varrhatunk, ragaszthatunk nyusziformát. Itt találod.

2

Krumpliszirmos dobozból cuki nyuszikosár készülhet.

7

Készítési leírást itt találsz.

3

Ez a húsvéti tojásgyűjtő  konzervdobozból készült. A doboz festése után sablonnal festve kerülhet rá a nyuszi. Arra kell vigyázni, hogy a konzervdoboz szélét jól dolgozzuk el, nehogy elvágja a gyerek kezét.

4

Az alábbi  nyuszit elkészíthetjük egy egyszerű filc anyagból, de alkalmas rá bármilyen otthon megmaradt anyag, ami színben megfelelő. Túl sok varrást nem igényel, így gép nélkül is megvarrható. Sablon is van hozzá, melyet innen letölthetsz, készítése képekben itt.

5

Tavaly készítettem ezeket a pomponos nyuszis zsákot, melynek nagyon nagy sikere volt. 🙂 Ha szeretnéd elkészíteni, katt ide (sablonnal).

SAM_0936

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük