csináld magad,  DIY,  gyerek,  öko,  újrahasznosítás

10 zseniális kartonjáték sk.

 Végy egy kartondobozt, gyerekeket, ollót, festéket és készíts kartonvárost! Garantált a siker,  az elkészült kartonlényekkel még sokáig lehet játszani, ráadásul 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek.

Kezdéshez érdemes letölthető sablonokkal dolgozni, majd elő a fantáziával, és magunk is alkothatunk. Ez a téli kép mrprintable oldaláról tölthető le:

1

És íme a mi verziónk, amit a gyerekek vágtak, festettek:

11

12

13

Mivel éppen a Hortobágyról olvastunk meséket, ezért készítettem egy szürke marha rajzot is, amiből szintén készültek papírállatok:

14

15

Egyszerűen szuper játék, így összegyűjtöttem még néhány oldalt inspiráció gyanánt. A  képre kattintva eléred az oldalt és a sablont.

Szafari:

2Tengeri állatok:

3

Karton babaház:

4

Másik nagy kedvencem Joel, akinek imádom az oldalát: a háromgyerekes designer apuka papírból készült játékai egyszerűek, ötletesek, kreatívak, ráadásul ingyenesen nyomtathatóak is.

56

Táncoló szarvas:

7

Nem 3D, de jó móka:

8

9

És a kartonból még építeni is lehet:

10

11

Ha viszont semmi időd nincs, de mégis szeretnéd lekötni a csemetét, ez is jó megoldás 🙂 :

12

További kartonötletek:

Szia, dobozos

5+1 ötlet kartondoboz újrahasznosítására

Kreatív gyerekjátékok

Szép napot!

A bejegyzésben szereplő képekre kattintva elérheted a képek forrását, kivéve saját képek esetén. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük